swietelsky

Rólunk mondták

„A 80-as számú, Budapest–Hatvan–Miskolc–Nyíregyháza/Sátoraljaújhely vasútvonal Nagyút–Mezőkeresztes-Mezőnyárád közötti nyíltvonal jobb vágányának felújítását végző Nagy-Mező 2015 Konzorcium vezetőjeként a Swietelsky Vasúttechnika Kft. maradéktalanul megfelelt a közbeszerzésben előírt alkalmassági követelményeknek és referenciáknak. A beruházás végig ütemterv szerint haladt, a kivitelező képviselői szakmailag felkészülten néztek szembe a felmerülő problémákkal és minden esetben rendelkeztek annyi tartalék erőforrással, hogy az előre nem látható akadályok miatt sem vált szükségessé az ütemterv vagy a szerződéses ár módosítása. A beruházás során konstruktív  együttműködés jellemezte a konzorcium, a megbízó, az üzemeltető és a mérnöki szervezetek munkáját. Fontos megemlíteni azt is, hogy a körültekintő és összehangolt munkának köszönhetően a felújítás során nem történt sem rendkívüli esemény, sem baleset, miközben a másik vágányt erős vonatforgalom jellemezte.”

"A Swietelsky Vasúttechnika Kft. hosszú idő óta kiemelt partnere a GYSEV Zrt.-nek. Vasúttársaságunk, mint a régió meghatározó vasúti szereplője fontosnak tartja, hogy a lehető legmodernebb feltételeket biztosítsa a vasúti személy, ill. áruszállításban. A szolgáltatások javításának elengedhetetlen feltétele a vasúti infrastruktúra korszerűsítése, javítása, lehetőség szerinti megújítása. A GYSEV Zrt. tervezett karbantartási munkálatai, valamint nagyobb fejlesztési projektjei során a korábbi években és most is számít a Swietelsky Vasúttechnika Kft. színvonalas eszközparkjára és szakembergárdája évtizedes tapasztalatára. Mindezek együttesen garantálják a magas színvonalú munkavégzést a különböző vasúti fejlesztések során, amelyek sikeres megvalósítása bizalmi légkört alakított ki a két vállalat között."

„A Swietelsky Vasúttechnika Kft.-vel több sikeres nagyvasúti beruházás során működött együtt a NIF Zrt. Jelenleg is zajlik a dél-balatoni vasút felújításának második üteme, ahol a már eddig is tapasztaltak jellemzik a kivitelezőt: hozzáértés, gyors, precíz és hatékony munkavégzés.”